TERUGBLIK VARKENSSYMPOSIUM | DUTCH PORK EXPO 2021

Varkenssymposium Smart Animal Farming

Dit jaar organiseren we een serie kleinschalige tech-events voor de koplopers in de agrarische sector. Ter inspiratie en motivatie van de pioniers, doorzetters en kartrekkers binnen de sector die ondanks gebrek aan politiek-maatschappelijke waardering en een troebel toekomstperspectief, de schouders eronder blijven zetten.

Nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van emissiereductie, voederteelt, diergezondheid & slimme staltoepassingen staan hierin centraal.

Meer informatie over het Varkenssymposium volgt nog. Houd daarom onze website en social media goed in de gaten! Bekijk hier boven de aftermovie van 2021.

Dit najaar organiseren we een serie kleinschalige tech-events voor de koplopers in de agrarische sector. Ter inspiratie en motivatie van de pioniers, doorzetters en kartrekkers binnen de sector die ondanks gebrek aan politiek-maatschappelijke waardering en een troebel toekomstperspectief, de schouders eronder blijven zetten.

Nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van emissiereductie, voederteelt, diergezondheid & slimme staltoepassingen staan hierin centraal.

Programma
Een compact symposium Smart Animal Farming speciaal voor de ondernemende varkenshouder vond plaats op 13 oktober. Tijdens de talkshow ‘Slim en rendabel naar emissieloze landbouw’ kwam  niet alleen de voor jou als varkenshouder direct toepasbare nieuwe technologie voorbij, maar deelden daarnaast experts binnen en buiten de sector hun visie op de toekomst van de varkenshouderij. Aansluitend was er een gezellige netwerklunch.

Dit besloten event vond plaats tussen 12:00 en 14:00 uur, voorafgaand aan de tweede beursdag van Dutch Pork Expo. Een bezoek aan het symposium was dus gemakkelijk te combineren met je bezoek aan Dutch Pork Expo.

Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen over het programma Smart Animal Farming kan je ook contact opnemen met Kevin Smits: kevin.smits@easyfairs.com | +31 642117214

IN SAMENWERKING MET

Scroll naar top