Dutch Pork Expo verplaatst naar 20 en 21 april 2021

 

‘S-HERTOGENBOSCH – Het vakevent Dutch Pork Expo dat gepland stond op 26 en 27 januari 2021 in Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch wordt verplaatst naar 20 en 21 april 2021. Dutch Pork Expo is het enige Nederlandse vakevent dat toegespitst is op de varkenssector. “Wij hebben in samenspraak met onze exposanten en partners besloten Dutch Pork Expo te verplaatsen. In de afgelopen weken is het sentiment onder onze exposanten veranderd en gaf een overgroot deel aan graag de beurs te verplaatsen naar april 2021. Wij zien het als onze primaire taak om te luisteren naar de exposanten en daarmee de varkenssector en hen te voorzien in hun behoefte. Daarom hebben wij Dutch Pork Expo naar 20 en 21 april 2021 verplaatst”, verklaart Lucas van’t Hof namens beursorganisator Easyfairs.

Onlangs maakte Easyfairs bekend dat de tweede editie van Dutch Pork Expo naar een nieuwe locatie verhuisd, namelijk Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De eerste editie van Dutch Pork Expo werd gehouden in 2019 en vond destijds plaats in Venray, maar deze beurshal is niet meer beschikbaar voor Easyfairs. Daarom is er gezocht naar een nieuwe passende locatie voor Dutch Pork Expo en is de keuze gevallen op Brabanthallen vanwege de rijke historie, goede faciliteiten en de ligging in het hart van de Nederlandse varkenssector. Bovendien organiseert Easyfairs hier meerdere beurzen, zoals de verpakkingsbeurs Empack.

Coronamaatregelen Dutch Pork Expo

Vanzelfsprekend houdt de beursorganisatie de actualiteit rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Alle denkbare protocollen en coronamaatregelen staan klaar om Dutch Pork Expo op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. De veiligheidsprotocollen van Easyfairs zijn positief beoordeeld door de lokale autoriteiten en de veiligheidsregio. “We zetten alles-op-alles om de meest veilige plek te zijn om samen te komen en zaken te doen. Daarom zijn we als Easyfairs ook een samenwerking aangegaan met SGS, een kritische autoriteit en internationaal erkend. Zij zijn wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering. Met deze samenwerking gaan we verder dan elke andere beursorganisatie. Wij laten niets aan het toeval over. De gezondheid van alle betrokkenen heeft onze topprioriteit”, besluit Van’t Hof.

Meer informatie over Dutch Pork Expo 2021 en een overzicht van de coronamaatregelen voor bezoekers en exposanten Pork Expo zijn te vinden op www.dutchporkexpo.nl.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top