Waarom deelnemen

Deelname aan Dutch Pork Expo 2020 biedt u de unieke mogelijkheid om jaarlijks uw producten/diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten bij de reguliere- en biologische varkenshouders, partner, meewerkende gezinsleden, (toekomstige) personeelsleden en agrarische studenten.

Presenteer uw producten en deskundigheid

Trends en noviteiten ontdekken wordt door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan Dutch Pork Expo. Toon als exposant uw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Relaties versterken én uitbreiden

U ontmoet in 2 dagen de gehele varkenssector uit Nederland, Vlaanderen (BE), Niedersachsen (DE) en Nordrhein Westfalen (DE). Schud de hand met bestaande zakenpartners en maak kennis met nieuwe relaties.

Branchebreed
platform

Dutch Pork Expo is de enige beurs in Nederland en in de grensgebieden van België en Duitsland die zich specifiek richt op de varkenssector. Hier hoort u over investeringsplannen, hier verzamelt u leads en kunt u uw passie en trots over de innovatieve sector met uw (potentiële) klanten delen.

Aftermovie Dutch Pork Expo 2019

“De ‘all in’ beurs voor de varkenshouderij.”
K. Jolie – AVEVE – Exposant

“De Dutch Pork Expo draagt bij aan een goede positionering van de Nederlandse varkenshouderij.”
M. Roordink – ABZ Diervoeding – Exposant

“Dutch Pork Expo… De Nederlandse TOP varkensbeurs.”
R. Coppens – Agrifirm NWE – Exposant

Heeft u input?

Geef mede richting aan het veranderende landschap van de varkenssector en maak met uw deelname hét verschil voor de toekomstige bedrijfsvoering van uw klanten. Hiernaast kunt u als exposant ook deel uitmaken van het programma met praktische workshops, innovaties, kennissessies en nog veel meer mogelijkheden.

Heeft u input voor één of meerdere kernthema’s en wilt u onderdeel zijn van het programma van Dutch Pork Expo 2020? Wij horen graag van u.

Scroll naar top