ABAB Accountants en Adviseurs

Over ons

ABAB, allround en alert!

Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over vijftien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, die met hen vooruitkijkt om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

ABAB voor de varkenshouderij
ABAB investeert in specialistische kennis op het gebied van de varkenshouderij. Daardoor hebben we altijd de juiste specialist in huis.
Of u nu zeugen of vleesvarkens heeft, een fokbedrijf of een biologisch varkensbedrijf. Onze bedrijfsadviseurs kennen uw branche, volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming.

Brede dienstverlening
ABAB ontzorgt klanten met het samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidieadvisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvies.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top