Dutch Pork Expo 2023: Innovatie Award

Tijdens Dutch Pork Expo 2023 zal voor het eerst de Dutch Pork Expo Innovatie Award publieksprijs uitgereikt worden. De Nederlandse agrarische sector is de meest innovatieve agrarische sector ter wereld. Dutch Pork Expo biedt een podium aan deze innovatieve bedrijven met indrukwekkende innovaties, zodat ze de erkenning krijgen die ze verdienen. 

Breng hier je stem uit op jouw favoriete innovatie uit de Nederlandse varkenssector. Ook tijdens de beurs kun je jouw stem uitbrengen in de innovatiezone. De online stemmen en de stemmen op de beurs zullen bij elkaar opgeteld worden. De winnaar van deze publieksprijs wordt bekendgemaakt op de laatste beursdag, woensdag 15 februari 2023 om 20.00 uur op het kennisplein. 

P. Bos Veevoeders B.V. - StructoBlend

Het StructoBlend concept van P. Bos veevoeders is uniek, omdat we door middel van een nieuwe productietechniek in staat zijn om een compleet voer voor zeugen en vleesvarkens te produceren wat enerzijds de gezondheid bevorderd terwijl de voerkosten dalen.

AHV International B.V. - AHV Aspi Paste

Ondersteuning van uw zeugen zonder injectie en wachttijd. AHV Aspi Paste zorgt voor snelle verlichting en ondersteuning waar nodig. Het bevordert het herstelproces door betere doorbloeding van weefsels, waardoor het immuunsysteem doeltreffender functioneert.

Nijsen Company - De extra stap: meer dan alleen verduurzamen van de voedselketen!

Wij brengen > 2300 soorten reststromen uit de levensmiddelenindustrie weer terug in o.a. de voedselketen. Dit levert een zeer positieve bijdrage aan o.a. de CO2-reductie. Rendement én toekomstperspectief met het meest duurzame varkensvoer ter wereld.

Boehringer Ingelheim BV - FLEX CircoPRRS – Circo en PRRS samen in 1 shot

Unieke innovatie met een twist. Nog nooit eerder was het mengen van twee vaccins zo eenvoudig. Klik, twist en klaar voor gebruik! En uw varkens worden met 1 vaccinatie beschermd tegen Circo & M.hyo. Kom zelf ervaren hoe eenvoudig twisten is.

MSD Animal Health Nederland - Naaldloos vaccineren met IDAL

Dit jaar hebben we de IDAL 3G+ geintroduceerd. Een upgrade die simpel ter plekke uit te voeren is door middel van een smartphone. Met deze upgrade zijn nieuwe opties beschikbaar zoals meerdere talen en een trilfunctie.

Trouw Nutrition Nederland B.V. en Lifarma B.V. - Watson

Waar andere tools enkel duurzaamheidscijfers (planet) tonen en enkel op voerniveau analyseren, analyseert Watson op dierniveau en kijkt Watson óók naar opbrengst (profit) en arbeidsomstandigheden (people). Daarmee is Watson dé innovatie van 2023.

Breng hier je stem uit op jouw favoriete innovatie

Scroll naar top