Dutch Pork Expo Innovatie Award 2023
Winnaar: P. Bos Veevoeders

Tijdens Dutch Pork Expo 2023 is voor het eerst de Dutch Pork Expo Innovatie Award publieksprijs uitgereikt. De Nederlandse agrarische sector is de meest innovatieve agrarische sector ter wereld. Dutch Pork Expo biedt een podium aan deze innovatieve bedrijven met indrukwekkende innovaties, zodat ze de erkenning krijgen die ze verdienen. 

Er is in de aanloop naar de beurs volop gestemd op de website en tijdens de beurs in de Innovatiezone. Fantastisch om te zien hoeveel er geïnnoveerd wordt in de agrarische sector, waarmee de sector zich voorbereidt op de toekomst.

P. Bos Veevoeders heeft met hun innovatie Structoblend de meeste stemmen ontvangen van het publiek en heeft daarmee de Dutch Pork Expo Innovatie Award 2023 gewonnen. Van harte gefeliciteerd P. Bos Veevoeders!

P. Bos Veevoeders B.V. - StructoBlend

Het StructoBlend concept van P. Bos veevoeders is uniek, omdat we door middel van een nieuwe productietechniek in staat zijn om een compleet voer voor zeugen en vleesvarkens te produceren wat enerzijds de gezondheid bevorderd terwijl de voerkosten dalen.

AHV International B.V. - AHV Aspi Paste

Ondersteuning van uw zeugen zonder injectie en wachttijd. AHV Aspi Paste zorgt voor snelle verlichting en ondersteuning waar nodig. Het bevordert het herstelproces door betere doorbloeding van weefsels, waardoor het immuunsysteem doeltreffender functioneert.

Nijsen Company - De extra stap: meer dan alleen verduurzamen van de voedselketen!

Wij brengen > 2300 soorten reststromen uit de levensmiddelenindustrie weer terug in o.a. de voedselketen. Dit levert een zeer positieve bijdrage aan o.a. de CO2-reductie. Rendement én toekomstperspectief met het meest duurzame varkensvoer ter wereld.

twistpak

Boehringer Ingelheim BV - TwistPak: de nieuwe innovatie om CircoFLEX en MycoFLEX te mengen

Unieke innovatie met een twist. Nog nooit eerder was het mengen van twee vaccins zo eenvoudig. Klik, twist en klaar voor gebruik! En uw varkens worden met 1 vaccinatie beschermd tegen Circo & M.hyo. Kom zelf ervaren hoe eenvoudig twisten is.

MSD Animal Health Nederland - Naaldloos vaccineren met IDAL

Dit jaar hebben we de IDAL 3G+ geintroduceerd. Een upgrade die simpel ter plekke uit te voeren is door middel van een smartphone. Met deze upgrade zijn nieuwe opties beschikbaar zoals meerdere talen en een trilfunctie.

Trouw Nutrition Nederland B.V. en Lifarma B.V. - Watson

Waar andere tools enkel duurzaamheidscijfers (planet) tonen en enkel op voerniveau analyseren, analyseert Watson op dierniveau en kijkt Watson óók naar opbrengst (profit) en arbeidsomstandigheden (people). Daarmee is Watson dé innovatie van 2023.

Scroll naar top