Waarom deelnemen

Deelname aan Dutch Pork Expo 2023 biedt jou de unieke mogelijkheid om jaarlijks jouw producten/diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten bij de reguliere- en biologische varkenshouders, partner, meewerkende gezinsleden, (toekomstige) personeelsleden en agrarische studenten.

Presenteer jouw producten en deskundigheid

Trends en noviteiten ontdekken wordt door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan Dutch Pork Expo. Toon als exposant jouw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Relaties versterken én uitbreiden

Je ontmoet in 2 dagen de gehele varkenssector uit Nederland, Vlaanderen (BE), Niedersachsen (DE) en Nordrhein Westfalen (DE). Schud de hand met bestaande zakenpartners en maak kennis met nieuwe relaties.

Branchebreed
platform

Dutch Pork Expo is de enige beurs in Nederland en in de grensgebieden van België en Duitsland die zich specifiek richt op de varkenssector. Hier hoor je over investeringsplannen, hier verzamel je leads en kunt je jouw passie en trots over de innovatieve sector met jouw (potentiële) klanten delen.

Aftermovie Dutch Pork Expo 2019

“De ‘all in’ beurs voor de varkenshouderij.”
K. Jolie – AVEVE – Exposant

“De Dutch Pork Expo draagt bij aan een goede positionering van de Nederlandse varkenshouderij.”
M. Roordink – ABZ Diervoeding – Exposant

“Dutch Pork Expo… De Nederlandse TOP varkensbeurs.”
R. Coppens – Agrifirm NWE – Exposant

Heb je input?

Geef mede richting aan het veranderende landschap van de varkenssector en maak met jouw deelname hét verschil voor de toekomstige bedrijfsvoering van jouw klanten. Hiernaast kun je als exposant ook deel uitmaken van het programma met praktische workshops, innovaties, kennissessies en nog veel meer mogelijkheden.

Heb je input voor één of meerdere kernthema’s en wil je onderdeel zijn van het programma van Dutch Pork Expo 2021? Wij horen graag van je.

Scroll naar top