Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Tip: vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via jouw persoonlijke registratielink. Deze link vind je in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houd My Easyfairs dus goed in de gaten.

Je kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter jouw e-mailhandtekening of banners op jouw website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op jouw website, in jouw e-mailhandtekening of in jouw digitale nieuwsbrieven. In jouw online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal.

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor jou uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant word je persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd jouw mail in de gaten.

Scroll naar top