Kanters Special Products B.V.

Over ons

Kanters is jouw waterspecialist. Wij zijn jouw kennispartner op het gebied van water, waarbij wij ons richten op drinkwaterhygiëne, vloeibare voedings-supplementen, watermanagement en waterkwaliteit. Door middel van water ondersteunen wij de gezondheid van je dieren, kijken we naar alternatieven voor antibiotica en voorkomen we het gebruik van antibiotica, en verbeteren we samen je bedrijfsresultaten!

Dieren drinken minimaal twee keer meer dan ze eten. Als een dier ziek of gestrest is, zal het minder voer opnemen, maar wel blijven drinken. Dit maakt water het perfecte medium om de diergezondheid te ondersteunen. Dit doen wij door vloeibare voedingssupplementen toe te voegen aan het drinkwater en de drinkwaterkwaliteit te verbeteren. Om een goede drinkwaterkwaliteit en nauwkeurige toediening van voedingssupplementen te waarborgen, produceren wij duurzame technieken.

Wij bieden voor allerlei situaties en gezondheidsissues oplossingen op maat aan. Onze innovatieve producten leveren een positieve bijdrage aan het herstel van de diergezondheid, reduceren van het antibioticagebruik en verbeteren van je technisch bedrijfsresultaat.

Om samen met jou een gezond bedrijfsresultaat te bewerkstelligen, kijken we naar welk product het beste bij jouw situatie past. Om je van het beste advies te voorzien, maken wij na het opstellen van een bedrijfsanalyse een bedrijfsprogramma op maat. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top