Aelmans Adviesgroep

Aelmans Adviesgroep

Over ons

De Aelmans Adviesgroep is actief sinds 1990 en wordt erkend als een toonaangevende adviesorganisatie. De groep wordt gevormd door 5 bedrijfsonderdelen welke op basis van vakgebied zijn georiënteerd, te weten Vastgoed, Ruimte, Milieu, Agro en Bouw. Aelmans Adviesgroep biedt een breed pakket aan diensten, waarbij de diverse disciplines nauw samenwerken, om voor de klant een ‘totaaloplossing’ te realiseren. De kernwaarden die daarbij gehanteerd worden zijn: betrokken, resultaatgericht, vakmanschap en durf.

Onze adviseurs, makelaars, taxateurs, juristen, planologen en diverse andere specialisten werken vanuit onze advieskantoren verspreid over Zuid Nederland.

Gemarkeerd product

Vacatures

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling en milieu

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling en milieu

Het landelijk gebied is volop in ontwikkeling. Het Nationaal Programma Landelijk Gebied heeft als taak ervoor te zorgen dat de opgaven en maatregelen voor natuur, stikstof, landbouw, water, bodem en klimaat worden behaald. Dat heeft vele gevolgen voor (agrarisch) ondernemers.

Als adviseur Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling adviseer en begeleid je bedrijven in de agrarische sector en het midden en kleinbedrijf bij (complexe) vraagstukken rondom ruimtelijke ordening en milieu. In deze functie ben je de sparringpartner en het kritische klankbord voor ondernemers. Je ziet het als een uitdaging om ondernemers verder te helpen bij het realiseren van hun ambities. Je werkt zelfstandig en maakt daarbij gebruik van de kennis en kunde van collega adviseurs met als doel de klant een totaaloplossing te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijaelmans.com

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top