AHV International B.V.

Über uns

AHV (Animal Health Vision) ist der Branchenführer für Quorum Sensing-gestützte Tiergesundheitslösungen und hochwertige Beratungsdienstleistungen. AHV entwickelt mehrfach preisgekrönte, innovative und nachhaltige Lösungen im Bereich der Tiergesundheit.

Wir nutzen die wissenschaftlichen Erkenntnisse des Quorum Sensing, um Lösungen zu entwickeln, die sich auf die Störung der Kommunikation zwischen bestimmten Bakterien konzentrieren. Durch die Unterbindung des Quorum Sensing wird das Immunsystem Ihrer Tiere auf natürliche und effektive Weise unterstützt.

Hervorgehobenes Produkt

Jobangebote

SPECIALIST DIERGEZONDHEID (32-40 UUR)

SPECIALIST DIERGEZONDHEID (32-40 UUR)

AHV Benelux (onderdeel van AHV International) is een snelgroeiend bedrijf in de agrarische sector. Vanwege onze groei en stijgende vraag aan onze oplossingen vanuit veehouders zijn wij op zoek naar een nieuwe collega’s voor de regio’s Noord, Oost, Midwest, Zuid en België!

De Specialist Diergezondheid is verantwoordelijk voor de verkoop en advisering van alle oplossingen en concepten van AHV International binnen het aangewezen rayon. Met als doel de diergezondheid te optimaliseren. Je werkt nauw samen met je collega’s en je wordt ondersteund door je Rayonmanager en onze Technische specialisten.

Weiterlesen »
VACATURE RAYONMANAGER MIDDEN-WEST

VACATURE RAYONMANAGER MIDDEN-WEST

Bij AHV zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelingen én realiseren van slimme en innovatieve diergezondheidoplossingen. Centraal hierin staat het samenwerken aan diergezondheid in het belang van dier, veehouder en samenleving. Het is jouw taak om veehouders te inspireren, begeleiden en helpen bij gezondheidsuitdagingen op het bedrijf. Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in het opbouwen en onderhouden van goede relaties met veehouders. Wil jij samenwerken met AHV en onze veehouders om diergezondheid naar een hoger niveau te krijgen? Sluit je dan aan bij ons team van diergezondheid specialisten en loop voorop in innovatie!

40 uur per week, rayon Midden-West

Werken in het veld betekent het vertegenwoordigen van AHV op de boerderijen en het begeleiden van onze gemeenschap bij de transitie in diergezondheid. Je inspireert, begeleidt en helpt onze klanten op alle mogelijke manieren. Sluit aan bij ons team van adviseurs diergezondheid en loop voorop in innovatie!

Weiterlesen »

Kontaktiere uns

Scroll to Top