Job Ads

Kategorien
Kategorien
Kategorien
Kategorien
Order  
33 Results
Adviseur glastuinbouw (bouw en techniek)
  Stand   7.D12

Adviseur glastuinbouw (bouw en techniek)

Je gaat een belangrijke rol vervullen bij de advisering en begeleiding van glastuinbouwprojecten m.b.t. nieuwbouw en/of verbouw. De adviesterreinen van ons tuinbouwteam zijn: ontwerp, bouwmanagement, kassenbouw, scherming, bedrijfsruimten, elektrotechniek, computertechniek, verwarming en watertechniek. Onze opdrachtgevers komen uit zowel binnenland als buitenland (overwegend Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België).

Je bent bereid in je zelf te investeren en wij bieden je daartoe de nodige ruimte. Je werkt daarbij nauw samen met een projectteam van ervaren specialisten in de glastuinbouw. Je wordt specialist in een of meerdere van de omschreven adviesterreinen of bent bereid om enkele adviesterreinen eigen te maken.

Weiterlesen »
  Stand   1.C19

Adviseur varkenshouderij

Strategische vraagstukken omzetten naar waardevolle oplossingen. Dát is waar jouw toekomstige team zich mee bezighoudt. Het team van ABAB Agro Advies kent de branche, volgt de ontwikkelingen op de voet en is op de hoogte van mogelijke kansen voor ondernemers. Of ondernemers nu zeugen of vleesvarkens hebben, een fokbedrijf of een biologisch varkensbedrijf. Kansen zijn er altijd. Om ons team nóg succesvoller te maken, zoeken wij een adviseur varkenshouderij.

Weiterlesen »
Campaign Marketing Manager Benelux (m/f/d)
  Stand   7.C08

Campaign Marketing Manager Benelux (m/f/d)

As Campaign Manager, you are central in the execution our future- ready, go-to-market model. You play a key role in connecting global and regional content with local marketing campaigns and in supporting the Benelux organization with content capability to create and roll-out a wide variety of content such as marketing campaigns, events and other strategic initiatives.
You formulate and run marketing campaigns for products, services or events directed towards veterinarians, animal professionals, animal owners or other stakeholders. You work closely with the Digital & Customer Engagement Managers to develop and design optimal digital campaigns that are consistent with the brand identity and message in order to meet the set of goals.
Your profile
• Bachelor’s or Master’s degree in business, marketing or communications
• Fluent in English, Dutch and French (verbal and written)
Travel Requirements
10%

Weiterlesen »
  Stand   1.G14

Dierverzorger Beuningen

De Dierverzorger is werkzaam in het Swine Nutrition Center (SNC) – De Elsenpas. Het onderzoekscentrum draagt bij aan innovaties op het gebied van voeding en voermanagement in de varkenshouderij en draagt daardoor bij aan de verbetering van de resultaten van onze klanten. In deze functie ben je samen met de bedrijfsleider en de onderzoekscoördinator verantwoordelijk voor het verzorgen van de dieren en het uitvoeren van onderzoeken.

Weiterlesen »
  Stand   1.G14

Magazijnchef Veghel

Voor onze moderne Premix fabriek op onze productielocatie in Veghel zoeken we een Magazijnchef. Als Magazijnchef ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare inkomende en uitgaande productenstroom (in- en uitslag, monsterneming, voorraad) waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je geeft leiding aan de warehouse activiteiten en neemt zo nodig deel hieraan. Je werkt met een klein team en door je enthousiasmerende inzet en goede communicatieve vaardigheden maak je er een slagvaardige warehouse eenheid van. Het continu op zoek gaan naar verbetermogelijkheden zit daarbij in jouw DNA.

Weiterlesen »
SERVICE ENGINEER!
  Stand   7.B21

SERVICE ENGINEER!

Vacature omschrijving

Dit ben jij

Technische problemen oplossen is iets waar je blij van wordt
Je bent iemand die doorzet en werkt zorgvuldig
Minstens een van de vakgebieden ben je goed thuis: verbrandingsmotoren, elektro- en besturingstechniek
Qua achtergrond heb je een technische HBO of MBO+ opleiding in de richting Voertuigtechniek, Elektrotechniek, Mechatronica, Scheepswerktuigkunde. Of een gelijkwaardige studie met affiniteit en ervaring in elektro- en besturingstechniek. Normaalgesproken start je in de werkplaats en wordt je opgeleid door collega’s met ervaring en een intern trainingsprogramma. Bij voldoende kennis kan je doorgroeien naar een rol als service engineer in de buitendienst.

Je werkt in zelfstandig en in teamverband aan het op up to date houden van nieuwe en bestaande noodstroominstallaties.

Weiterlesen »
Servicemonteur luchtwassers
  Stand   1.D30

Servicemonteur luchtwassers

Voor de versterking van ons team luchtwassers zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur luchtwassers. Je werk staat uit het bedienen van onze opdrachtgevers met luchtwasserinstallaties. Je bent bezig met het oplossen van storingen, het inbedrijfstellen van installaties en het onderhouden van installaties. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de agrarische en industriële sector. Je werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd op de locatie van de opdrachtgever. Daarnaast ben je werkzaam bij ons in de werkplaats.

Weiterlesen »
  Stand   1.D41

SPECIALIST DIERGEZONDHEID (32-40 UUR)

AHV Benelux (onderdeel van AHV International) is een snelgroeiend bedrijf in de agrarische sector. Vanwege onze groei en stijgende vraag aan onze oplossingen vanuit veehouders zijn wij op zoek naar een nieuwe collega’s voor de regio’s Noord, Oost, Midwest, Zuid en België!

De Specialist Diergezondheid is verantwoordelijk voor de verkoop en advisering van alle oplossingen en concepten van AHV International binnen het aangewezen rayon. Met als doel de diergezondheid te optimaliseren. Je werkt nauw samen met je collega’s en je wordt ondersteund door je Rayonmanager en onze Technische specialisten.

Weiterlesen »
  Stand   1.D35

Vacature (junior) makelaar/taxateur

Functie omschrijving:
Als makelaar begeleid je aan- en verkooptransacties van agrarisch en landelijk gelegen vastgoed.

Als taxateur verricht je taxaties voor diverse doeleinden en opdrachtgevers.

Als makelaar/ taxateur binnen onze organisatie:

Onderhoud je contact met onze klanten;
Onderhoud je een netwerk met relevante contacten in de branche/ sector;
Treed je initiërend en adviserend op bij transacties en begeleid je het taxatieproces, waarbij onze office managers jou ondersteunen.

Weiterlesen »
https://www.agriteam.nl/agriteam-makelaars-en-taxateurs/vacatures/
  Stand   1.D35

Vacature office manager

Functie omschrijving:
Als office manager heb je een veelzijdige functie binnen onze organisatie:

Je bent het eerste (telefonische) aanspreekpunt en maakt afspraken met de klant;
Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer;
Je stelt overeenkomsten op in samenspraak met onze makelaars;
Je bereidt taxaties voor en werkt deze uit;
Je stelt verkoopbrochures op;
Je ondersteunt bij de administratieve processen binnen onze vestiging.
Kortom: je bent de spil binnen ons team!

Weiterlesen »
  Stand   1.D41

VACATURE RAYONMANAGER MIDDEN-WEST

Bij AHV zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelingen én realiseren van slimme en innovatieve diergezondheidoplossingen. Centraal hierin staat het samenwerken aan diergezondheid in het belang van dier, veehouder en samenleving. Het is jouw taak om veehouders te inspireren, begeleiden en helpen bij gezondheidsuitdagingen op het bedrijf. Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in het opbouwen en onderhouden van goede relaties met veehouders. Wil jij samenwerken met AHV en onze veehouders om diergezondheid naar een hoger niveau te krijgen? Sluit je dan aan bij ons team van diergezondheid specialisten en loop voorop in innovatie!

40 uur per week, rayon Midden-West

Werken in het veld betekent het vertegenwoordigen van AHV op de boerderijen en het begeleiden van onze gemeenschap bij de transitie in diergezondheid. Je inspireert, begeleidt en helpt onze klanten op alle mogelijke manieren. Sluit aan bij ons team van adviseurs diergezondheid en loop voorop in innovatie!

Weiterlesen »
Scroll to Top