Job Ads

Kategorien
Kategorien
Kategorien
Kategorien
Order  
35 Results
Adviseur glastuinbouw (bouw en techniek)

Adviseur glastuinbouw (bouw en techniek)

Je gaat een belangrijke rol vervullen bij de advisering en begeleiding van glastuinbouwprojecten m.b.t. nieuwbouw en/of verbouw. De adviesterreinen van ons tuinbouwteam zijn: ontwerp, bouwmanagement, kassenbouw, scherming, bedrijfsruimten, elektrotechniek, computertechniek, verwarming en watertechniek. Onze opdrachtgevers komen uit zowel binnenland als buitenland (overwegend Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België).

Je bent bereid in je zelf te investeren en wij bieden je daartoe de nodige ruimte. Je werkt daarbij nauw samen met een projectteam van ervaren specialisten in de glastuinbouw. Je wordt specialist in een of meerdere van de omschreven adviesterreinen of bent bereid om enkele adviesterreinen eigen te maken.

Weiterlesen »
Adviseur ruimtelijke ontwikkeling en milieu
  Stand   7.D12

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling en milieu

Het landelijk gebied is volop in ontwikkeling. Het Nationaal Programma Landelijk Gebied heeft als taak ervoor te zorgen dat de opgaven en maatregelen voor natuur, stikstof, landbouw, water, bodem en klimaat worden behaald. Dat heeft vele gevolgen voor (agrarisch) ondernemers.

Als adviseur Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling adviseer en begeleid je bedrijven in de agrarische sector en het midden en kleinbedrijf bij (complexe) vraagstukken rondom ruimtelijke ordening en milieu. In deze functie ben je de sparringpartner en het kritische klankbord voor ondernemers. Je ziet het als een uitdaging om ondernemers verder te helpen bij het realiseren van hun ambities. Je werkt zelfstandig en maakt daarbij gebruik van de kennis en kunde van collega adviseurs met als doel de klant een totaaloplossing te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijaelmans.com

Weiterlesen »
  Stand   1.C19

Adviseur varkenshouderij

Strategische vraagstukken omzetten naar waardevolle oplossingen. Dát is waar jouw toekomstige team zich mee bezighoudt. Het team van ABAB Agro Advies kent de branche, volgt de ontwikkelingen op de voet en is op de hoogte van mogelijke kansen voor ondernemers. Of ondernemers nu zeugen of vleesvarkens hebben, een fokbedrijf of een biologisch varkensbedrijf. Kansen zijn er altijd. Om ons team nóg succesvoller te maken, zoeken wij een adviseur varkenshouderij.

Weiterlesen »
  Stand   1.F38

B2B Sales

Als B2B Sales medewerker heb je technische kennis en kan je secuur werken. Je hebt affiniteit met new business, het is de bedoeling met jouw kennis en ervaring de omzet van het sales team helpt te boosten. Je adviseert sales-team en (potentiele) klanten op het gebied van 4G/5G hardware, networking, cellular connectivity, roaming, IOT, etc. Je hebt dus een duidelijke affiniteit met de technologie. Ook affiniteit met software komt goed van pas, aangezien onze oplossingen vaak gepaard gaan met integratie in ons SIM management platform. Je ondersteunt je sales-collega’s op diverse andere vlakken, je zorgt dat alles rondom de verkoop en daarna soepel verloopt. Daarnaast help je bij het onderhouden van relaties. Je focus ligt dus op het verkopen en adviseren rondom 4G/5G routers en connectiviteit (simkaarten) aan klanten die voldoen aan hun technische eisen.

Ga voor de volledige vacature naar: https://nl.indeed.com/job/b2b-sales-0d82ce70b008ed4d

Weiterlesen »
  Stand   1.F21

Certificatiemedewerker

Ga jij nauwkeurig te werk en heb je oog voor detail? Durf jij beslissingen te nemen, sta je stevig in je schoenen en heb je affiniteit met o.a. pluimveehouderij? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (standplaats Nieuwegein) voor de functie van: Certificatiemedewerker / Beoordelaar voor 32- 38 uur per week.

Voor meer details, loop langs onze stand en kijk voor de volledige vacaturetekst op https://careers.kiwa.com/careers-home/jobs/2129?lang=nl-nl

Weiterlesen »
  Stand   1.F38

Customer Support Specialist

Als Customer Support Specialist sind Sie IT-affin und können gewissenhaft arbeiten. Sie haben eine Affinität zur Kundenbetreuung, die Intention liegt bei Ihrer Kundenfreundlichkeit und Sie können unsere Kunden schnell ansprechen und bei Bedarf an den richtigen Mitarbeiter in unserem Team vermitteln.
Unsere Kunden haben Fragen im Bereich 4G/5G-Hardware, Vernetzung, Mobilfunkanbindung, Roaming, IOT etc. Sie benötigen keine Erfahrung, aber eine ausgeprägte Affinität zur Technik. Eine Affinität zu Software ist ebenfalls von Vorteil, da unsere Lösungen häufig mit einer Integration in unsere SIM-Management-Plattform einhergehen.

Weiterlesen »
SERVICE ENGINEER!
  Stand   7.B21

SERVICE ENGINEER!

Vacature omschrijving

Dit ben jij

Technische problemen oplossen is iets waar je blij van wordt
Je bent iemand die doorzet en werkt zorgvuldig
Minstens een van de vakgebieden ben je goed thuis: verbrandingsmotoren, elektro- en besturingstechniek
Qua achtergrond heb je een technische HBO of MBO+ opleiding in de richting Voertuigtechniek, Elektrotechniek, Mechatronica, Scheepswerktuigkunde. Of een gelijkwaardige studie met affiniteit en ervaring in elektro- en besturingstechniek. Normaalgesproken start je in de werkplaats en wordt je opgeleid door collega’s met ervaring en een intern trainingsprogramma. Bij voldoende kennis kan je doorgroeien naar een rol als service engineer in de buitendienst.

Je werkt in zelfstandig en in teamverband aan het op up to date houden van nieuwe en bestaande noodstroominstallaties.

Weiterlesen »
Servicemonteur luchtwassers
  Stand   1.D30

Servicemonteur luchtwassers

Voor de versterking van ons team luchtwassers zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur luchtwassers. Je werk staat uit het bedienen van onze opdrachtgevers met luchtwasserinstallaties. Je bent bezig met het oplossen van storingen, het inbedrijfstellen van installaties en het onderhouden van installaties. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de agrarische en industriële sector. Je werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd op de locatie van de opdrachtgever. Daarnaast ben je werkzaam bij ons in de werkplaats.

Weiterlesen »
  Stand   1.D41

SPECIALIST DIERGEZONDHEID (32-40 UUR)

AHV Benelux (onderdeel van AHV International) is een snelgroeiend bedrijf in de agrarische sector. Vanwege onze groei en stijgende vraag aan onze oplossingen vanuit veehouders zijn wij op zoek naar een nieuwe collega’s voor de regio’s Noord, Oost, Midwest, Zuid en België!

De Specialist Diergezondheid is verantwoordelijk voor de verkoop en advisering van alle oplossingen en concepten van AHV International binnen het aangewezen rayon. Met als doel de diergezondheid te optimaliseren. Je werkt nauw samen met je collega’s en je wordt ondersteund door je Rayonmanager en onze Technische specialisten.

Weiterlesen »
  Stand   1.E05

Stage bij VKON voor een toekomstbestendige varkenshouderij

Praktikum bei VKON für eine zukunftssichere Schweinehaltung

Ab März 2023 haben wir einen Platz für einen begeisterungsfähigen und wissbegierigen Studenten frei.

Sie haben eine Affinität zur Schweinebranche und möchten sich an Projekten in der Branche und/oder auf landwirtschaftlichen Betrieben beteiligen? Du bist ein Draufgänger, der mit den Füßen im Sand in unser Team einsteigen möchte? Dann suchen wir dich!

Was wirst du während deines Praktikums machen?
Als Teil des Teams sind Sie ebenso wie Ihre Kollegen vielseitig einsetzbar. Sie beteiligen sich an verschiedenen Projekten aus der Schweinehaltung und helfen bei der Organisation von Aktivitäten zum Wissensaustausch. Lassen Sie Ihrer Kreativität freien Lauf und beteiligen Sie sich an den praktischen Entwicklungen in der Schweinehaltung. Während deines Praktikums bist du sowohl im Büro als auch auf dem Hof. Lesen Sie mehr https://www.vkon.nl/vacatures/

Weiterlesen »
  Stand   1.D35

Vacature (junior) makelaar/taxateur

Functie omschrijving:
Als makelaar begeleid je aan- en verkooptransacties van agrarisch en landelijk gelegen vastgoed.

Als taxateur verricht je taxaties voor diverse doeleinden en opdrachtgevers.

Als makelaar/ taxateur binnen onze organisatie:

Onderhoud je contact met onze klanten;
Onderhoud je een netwerk met relevante contacten in de branche/ sector;
Treed je initiërend en adviserend op bij transacties en begeleid je het taxatieproces, waarbij onze office managers jou ondersteunen.

Weiterlesen »
https://www.agriteam.nl/agriteam-makelaars-en-taxateurs/vacatures/
  Stand   1.D35

Vacature office manager

Functie omschrijving:
Als office manager heb je een veelzijdige functie binnen onze organisatie:

Je bent het eerste (telefonische) aanspreekpunt en maakt afspraken met de klant;
Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer;
Je stelt overeenkomsten op in samenspraak met onze makelaars;
Je bereidt taxaties voor en werkt deze uit;
Je stelt verkoopbrochures op;
Je ondersteunt bij de administratieve processen binnen onze vestiging.
Kortom: je bent de spil binnen ons team!

Weiterlesen »
  Stand   1.D41

VACATURE RAYONMANAGER MIDDEN-WEST

Bij AHV zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelingen én realiseren van slimme en innovatieve diergezondheidoplossingen. Centraal hierin staat het samenwerken aan diergezondheid in het belang van dier, veehouder en samenleving. Het is jouw taak om veehouders te inspireren, begeleiden en helpen bij gezondheidsuitdagingen op het bedrijf. Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in het opbouwen en onderhouden van goede relaties met veehouders. Wil jij samenwerken met AHV en onze veehouders om diergezondheid naar een hoger niveau te krijgen? Sluit je dan aan bij ons team van diergezondheid specialisten en loop voorop in innovatie!

40 uur per week, rayon Midden-West

Werken in het veld betekent het vertegenwoordigen van AHV op de boerderijen en het begeleiden van onze gemeenschap bij de transitie in diergezondheid. Je inspireert, begeleidt en helpt onze klanten op alle mogelijke manieren. Sluit aan bij ons team van adviseurs diergezondheid en loop voorop in innovatie!

Weiterlesen »
Scroll to Top