Waarom bezoeken?

Dutch Pork Expo is het nationale vakevent voor de varkenssector. Je wordt in slechts twee dagen helemaal bijgepraat over actuele thema’s zoals diergezondheid, nieuwe ketensamenwerking en slim en rendabel naar emissieloze landbouw. Dutch Pork Expo geeft je essentiële bagage die direct toe te passen is, maar ook nodig is om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Even rondneuzen, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal. Dutch Pork Expo biedt een breed programma en inspireert de varkenshouder. Het zorgt ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst!

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken Dutch Pork Expo een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

En vergeet de innovatiezone niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen jouw branche.

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Tijdens de vorige editie was er centraal op de beurs een groot kookplein waar bekende TV-kok Ramon Brugman live gerechten bereidde met uiteraard varkensvlees. Hiernaast waren er 3 kennistheaters waar verschillende onderwerpen werden behandeld die je als varkenshouder bezig houdt. Thematische routes waren uitgezet op het gebied van ‘verduurzaming’ en ‘innovatie’ waar bezoekers aan rondleidingen konden meedoen.

Ook tijdens Dutch Pork Expo 2023 staat beleving weer centraal op de beurs. We zijn nog druk bezig met de programmering. Houd de website in de gaten.

Scroll naar top