Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie! Ook tijdens komende editie van de Dutch Pork Expo wordt het voor de bezoeker makkelijk om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘Smart Badge technologie’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. 

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘Smart Badge technologie’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge - Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid​

2. U ontvangt de volgende ochtend alle verzamelde exposanteninformatie

Uw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Het is gedaan met het dragen van zware catalogi

U weet perfect welke stands u bezocht heeft. U ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht heeft

Scroll naar top